26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Mayıs 2017, Cuma 14:24

TORBALI 19 MAYIS’I KUTLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Torbalı’da coşkuyla kutlandı. Sabah Torbalı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi tören ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gün boyu süren etkinliklerle devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Torbalı’da coşkuyla kutlandı. Sabah Torbalı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi tören ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gün boyu süren etkinliklerle devam etti. Resmi tören Atatürk Meydanı’nda saat 09.00’da başladı. Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Sever Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve çok sayıda vatandaş ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Kaymakam Otçu, Başsavcı Sever ve Başkan Görmez birlikte anıta çelenk bıraktılar. Çelenklerin bırakılmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleşti. Daha sonra ise alandaki öğrenciler tarafından şiirler okundu.

TORBALI BAYRAKLARLA DONATILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, okullarda da devam etti. İlçedeki tüm okullarda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları gerçekleşti. Kutlamalar, dans ve oyun gösterileri, tiyatro çalışmaları ve şiir okumaları ile gerçekleşti. Tüm resmi kurumlara dev Türk Bayrakları asılırken, Torbalı Belediyesi de sokakları bayraklar ile donattı. Bugün akşam ise Torbalı Belediyesi tarafından organize edilen konser ile Mustafa Ceceli Torbalılılara müzik ziyafeti verecek. HASAN DEMİR