20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Mart 2017, Çarşamba 09:47

TOPRAK KARDEŞLER FİNALE YÜRÜYOR

O Ses Türkiye yarışmasında geçtiğimiz hafta halktan gelen SMS oyları ile yarı finale yükselen Toprak Kardeşler, Yarın akşam yarı final karşılaşması için sahneye çıkacak. TV8’de canlı yayınlanacak olan yarı final karşılaşmasında performans sergileyecek olan başarılı Rap’çi kardeşler, final vizesi için mücadele edecek.

O Ses Türkiye yarışmasında geçtiğimiz hafta halktan gelen SMS oyları ile yarı finale yükselen Toprak Kardeşler, Yarın akşam yarı final karşılaşması için sahneye çıkacak. TV8’de canlı yayınlanacak olan yarı final karşılaşmasında performans sergileyecek olan başarılı Rap’çi kardeşler, final vizesi için mücadele edecek. Finale çıkacak olan isimleri yine halk oylaması belirleyecek. O Ses Türkiye’nin favori isimlerinden olan Toprak Kardeşler, Torbalı halkının desteğini bekliyor. Yarın akşam 22.30 da sahneye çıkacak olan Toprak Kardeşler için kullanılacak SMS oyları, Toprak Kardeşler’in finale yükselmesini sağlayacak.

SEÇECEKLERİ ŞARKI MERAKLA BEKLENİYOR

Toprak Kardeşler, O Ses Türkiye’nin favori isimleri arasında yer alıyor. Daha ilk bölümde jürinin ve halkın beğenisini kazanan Toprak Kardeşler başarılı performanslarıyla ekranların yeni sevgilisi konumuna yükseliyor. Geçen hafta gerçekleşen çeyrek final karşılaşmasında Yeni yazdıkları Sana Sormalı isimli şarkıyı okuyan Torbalılı Erdal ve Burak Toprak Kardeşler, performansları ile tüm Türkiye'yi kendilerine hayran bırakmayı başarmış ve halktan gelen SMS oylaması ile r yarı finale yükselmişlerdi. Rap’çi kardeşlerin yarın hangi şarkıyı seslendireceği merakla bekleniyor. HASAN DEMİR