19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

26 Ağustos 2017, Cumartesi 11:59

TIR SIKIŞTIRDI ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Bugün Saat 11.15 sıralarında İzmir – Aydın Karayolu’nda kaza meydana geldi. Bir TIR tarafından sıkıştırılan otomobil sürücüsü, TIR’ın altında ezilmekten korkarak panikleyince kontrolünü kaybederek refüje çıktı.

Bugün Saat 11.15 sıralarında İzmir – Aydın Karayolu’nda kaza meydana geldi. Bir TIR tarafından sıkıştırılan otomobil sürücüsü, TIR’ın altında ezilmekten korkarak panikleyince kontrolünü kaybederek refüje çıktı. Yaşanan olay sonrasında hafif yaralanan 35 BKA 75 plakalı aracın sürücüsü, olay yerine gelen ambulans ile Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Geri geri refüje çıkan otomobilde maddi hasar meydana geldi. Tedavisi gerçekleşen talihsiz kazazedenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

REFÜJE ÇIKTI

Görgü tanıklarının ifadelerine göre kaza şu şekilde meydana geldi. Karayolu’nda aydın yönüne doğru otomobili ile seyir halinde olan araç Ertuğrul Kavşağı ile İtfaiye Kavşağı arasında bir TIR tarafından sıkıştırıldı. Sıkışma esnasında kaza yapan araç refüje çıktı. Kazaya neden olduğu iddia edilen TIR ise durmayarak olay yerinden uzaklaştı. HASAN DEMİR