25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Mart 2017, Pazar 23:31

TIKLANMA REKORU KIRDIK

30 Ocak 2017 tarihinde ‘’ Sadece gerçek..’’ sloganıyla yola çıkan gazetemiz her geçen gün sizlerin daha yoğun ilgisiyle büyüyor.

30 Ocak 2017 tarihinde ‘’ Sadece gerçek..’’ sloganıyla yola çıkan gazetemiz her geçen gün sizlerin daha yoğun ilgisiyle büyüyor. Henüz yayın hayatına başlayalı bir ayı yeni dolduran gazetemizin haberleri okunma rekorları kırıyor. Sizlerin ilgisi ve desteği o kadar büyük ki her geçen daha da artan okunma ve tıklanma sayısıyla gazetemiz daha geniş kitlelere ulaşmanın gururunu ve kıvancını yaşıyor.

HABERLERİMİZ REKOR KIRDI

Mart ayının başından bu yana haberlerimiz adeta okunma rekoru kırdı. ‘’ Hastane açılmadan duvarı çöktü ‘’ haberimiz 130 bin 606 defa, ‘’Son yapılan başkanlık anketi açıklandı ‘’ haberimiz 118 bin 993 defa, ‘’ Cumhuriyet savcısı saldırıya uğradı ‘’haberimiz 54 bin 262 defa, ‘’ Çift bilet yerine hattı iptal ettiler’’ haberimiz 48 bin 434 defa ve Halis Koç’un köşe yazısı ‘’ Deve güreşi iptalinin perde arkası ‘’ 11 bin 236 defa okundu.

REKORLARI ALT ÜST EDEN REKOR

Gazetemiz 3 mart Cuma günü 208 bin 556 defa tıklandı. Yine aynı gün 21 bin 776 tekil ziyaretçi sayısı ile kendi rekorumuzu kırmış olduk. (Tekil ziyaretci sayisi: Aynı IP numarasından giriş anlamına geliyor. Örnek: Bir fabrikada 40 personel aynı wireless cihazından internete girip sitemizi ziyaret ediyorsa bu 1 kişi ziyaret etti anlamına gelmektedir)

OKUYUCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gazetemizi kısa zamanda okunma rekorları kırarak referans gazetesi haline getiren en büyük gücün siz okuyucularımız olduğunun bilincindeyiz. Bu güç bizleri daha iyiye, daha güzele ulaşmaya iten en büyük kuvvet olacaktır. İlginize ve desteğinize çok teşekkür ediyoruz. TEŞEKKÜRLER İZMİR! TEŞEKKÜRLER TORBALI !