28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Mart 2017, Cuma 08:37

THK YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi geçtiğimiz hafta olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirmiş ve yönetim kurulu üyelerini seçmişti. Yeni yönetim kurulu ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi başkanını seçmek için toplanan yeni yönetim kurulu, başkan ve başkan yardımcısını belirledi.

Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi geçtiğimiz hafta olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirmiş ve yönetim kurulu üyelerini seçmişti. Yeni yönetim kurulu ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi başkanını seçmek için toplanan yeni yönetim kurulu, başkan ve başkan yardımcısını belirledi. Bir önceki başkan ve yardımcısı görevlerini değiştirmiş oldu. Geçen dönem başkan yardımcısı olan Vedat Etiz, yeni başkan seçilirken, başkan yardımcılığı görevine ise selefi İsmail Dinçer seçildi.

ETİZ "FAALİYETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi'nin yeni başkanı seçilen Vedat Etiz, amacının en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi. Etiz, "Bu kurumun çok büyük bir manevi değeri var. Bu kurum çatısı altında olmaktan gurur duyuyorum. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım teveccüh göstererek beni bu göreve layık gördüler. Çok teşekkür ederim. Kurumumuzun faaliyetleri artarak devam edecek. Türk Hava Kurumu'nun gelirlerini arttırmak ilk hedefimiz olacak. Faaliyetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

YENİ YÖNETİM GÖREVDE

Geçen hafta gerçekleşen olağan genel kurul ile Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi'nin yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu üyeleri seçilmişti. Şube başkanlığına Vedat Etiz seçilirken, Yönetim kurulu asil üyeliğine seçilen isimler İsmail Dinçer, Hakan Tetik, Orhan Durgut ve Hayati Ateş oldu. Denetim kurulu üyeleri ise Sezer Türk, Fahrettin Genç ve Mustafa Güleç oldu.HASAN DEMİR