25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Mart 2017, Pazartesi 18:22

THK TORBALI GENEL KURUL YAPTI

Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi genel kurula gitti. Hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştiren Türk Hava Kurumu, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerini seçti. İlçemizde etkili bir şekilde faaliyetlerini gerçekleştiren THK Torbalı Şubesi’nin yönetim kurulu üyeleri aynı kaldı.

Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi genel kurula gitti. Hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştiren Türk Hava Kurumu, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerini seçti. İlçemizde etkili bir şekilde faaliyetlerini gerçekleştiren THK Torbalı Şubesi’nin yönetim kurulu üyeleri aynı kaldı. Olağan genel kurul Torbalı Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. THK Torbalı Şubesi üyelerinin tam kadro katıldığı genel kurul coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

YENİ YÖNETİM BAŞKANI BELİRLEYECEK

Türk Hava Kurumu Torbalı Şubesi, gerçekleştirdiği genel kurul sonrasında yönetim ve denetim kurulu üyelerini seçti. Yönetim kurulu asil üyeliğine seçilen isimler İsmail Dinçer, Vedat Etiz, Hakan Tetik, Orhan Durgut ve Hayati Ateş oldu. Denetim kurulu üyeleri ise Sezer Türk, Fahrettin Genç ve Mustafa Güleç oldu. Seçilen yönetim kurulu, kendi içinde bir seçim yaparak yeni şube başkanını seçecek. Kamuoyunda, mevcut başkan İsmail Dinçer’in görevine devam etmesi ya da görevini Vedat Etiz’e devretmesi bekleniliyor. HASAN DEMİR