26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

13 Şubat 2017, Pazartesi 11:29

TERÖR OPERASYONU TORBALI'YA UZANDI

İzmir merkez ve Menderes Menemen, Bayındır, Torbalı ve Urla ilçelerinde bu sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi, İstihbarat Şube ve Özel Harekat Şubesi ekiplerince yapılan operasyonlarda 36 kişi gözaltına alındı

İzmir merkez ve Menderes Menemen, Bayındır, Torbalı ve Urla ilçelerinde bu sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi, İstihbarat Şube ve Özel Harekat Şubesi ekiplerince yapılan operasyonlarda 36 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adresleri ve işyerlerinde yapılan aramalarda 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait fişekler, 1 adet av tüfeği ile örgüte ait toplatma kararları bulunan yasak yayınlar ve dökümanlar, dijital materyaller ele geçirildi.

HELİKOPTER DESTEKLİ OPERASYON

Ayrıca aramalarda eylemlerde polise karşı kullanılmak üzere içerisinde metal parçaları ile güçlendirilmiş havai fişek rampası bulunduğu öğrenildi. Operasyona polis helikopteri, çevik kuvvet ve zırhlı ekipler katıldı. Yakalananların İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü ve sorgularına başlanıldığı öğrenildi.