25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Mart 2017, Pazartesi 16:49

TEK ADAM REJİMİNE HAYIR DİYELİM

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, Torbalı köylerini gezdi. Referandum çalışmaları kapsamında ilçemize gelen Murat Bakan Özbey, Yeniköy ve Ahmetli köylerini gezerek ev ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, Torbalı köylerini gezdi. Referandum çalışmaları kapsamında ilçemize gelen Murat Bakan Özbey, Yeniköy ve Ahmetli köylerini gezerek ev ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Bakan, Torbalılılar tarafından yoğun ilgi gördü. Murat Bakan’a, referandumdan hayır sonucu çıkmasını isteyen gönüllü kadınlar da eşlik etti. Siyasi bağı olmayan bir grup İzmirli kadın referandum çalışması için Murat Bakan’dan yardım istemişti. Kadınların hayırlı ricasını kırmayan Bakan, birlikte köy ziyaretleri gerçekleştiriyor.

BU KADAR KANDIRILAN ADAMA BU KADAR YETKİ VERİLEMEZ

Özbey, Yeniköy ve Ahmetli köylerine ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, önemli açıklamalarda bulundu. Referandumda oy kullanmadan önce maddelerin iyi okunması gerektiğini ifade eden Bakan, “Bu değişiklik teklifi içinde ekonomiyi iyileştirecek, terörü bitirecek yada ülkeyi kalkındıracak hiçbir madde yok. Türkiye şuan sorunlarını ortadan kaldırmayı değil, tek adam rejimini tartışıyor. Bu anayasa değişiklik teklifi, ülkeyi tek adamın eline bırakmayı ön görüyor. Hatırlayın Sayın Cumhurbaşkanı barış süreci konusunda kandırıldığını söyledi, FETÖ konusunda kandırıldığını söyledi, demek ki insan beşerdir hata yapabilir. Biz şimdi bu kadar kandırılan birine bu kadar yetkiyi nasıl verelim. Hangi partiye gönül verirseniz verin ancak ülke için hayır oyu verin” dedi.

VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI

Türkiye’nin gündeminin referanduma dönüştüğünü ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, ülkenin gerçek sorunlarının hasıraltı edildiğini söyledi. Çiftçinin, esnafın, işçinin geçim sıkıntısı çektiğini kaydeden Bakan, bu sorunlara çözüm üretilmediğine dikkat çekti. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Bakan, köylülerin sorunlarını dinleyerek gerekli notları aldı. HASAN DEMİR