23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

12 Nisan 2017, Çarşamba 09:43

TAKLA ATTI KANALA UÇTU

Diferansiyeli kilitlenen araç kontrolden çıkarak takla attı. Torbalı’dan Selçuk’a gitmekte olan 35 FC 261 plakalı otomobil, İzmir – Aydın Karayolu’nda iken aniden diferansiyeli kilitlendi.

Diferansiyeli kilitlenen araç kontrolden çıkarak takla attı. Torbalı’dan Selçuk’a gitmekte olan 35 FC 261 plakalı otomobil, İzmir – Aydın Karayolu’nda iken aniden diferansiyeli kilitlendi. Diferasiyeli kilitlendiği için tekerleri dönmeyen otomobil kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Birkaç takla attıktan sonra yol kenarındaki su kanalına uçan otomobil ters devrilerek düştü.

TERS ÇEVRİLEN ARAÇTAN ÇIKTILAR

Ancak araç içindeki iki kişi o kadar şanslıydı ki ters devrilen otomobil, yol kenarındaki çalılara takılarak yavaşladı ve bu şekilde asılı kaldı. Bu durum, otomobil içindeki sürücünün ve yanında bulunan arkadaşının hayatta kalmasını sağladı. İki kazazede, ölümle sonuçlanabilecek muhtemel bir kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu. Tedbir amaçlı Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki kişi daha sonra taburcu edildi. HASAN DEMİR