25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Temmuz 2017, Salı 12:34

SÜS HAVUZUNDA TEHLİKELİ SERİNLİK

Torbalı Belediyesi tarafından Torbalı Mahallesi’ne yapılan meydandaki süs havuzu henüz inşaat halinde olmasına rağmen çocuklar içine girip eğlenmeye başladı.

Tehlikeli ve yasak olmasına rağmen tehlikeden haberdar olmayan çocuklar, süs havuzlarına girip yüzüyor. Hem serinlemek hem de eğlenmek için süs havuzunu kullanan çocuklar, başlarına gelebilecek felaketten habersiz. Torbalı Belediyesi tarafından Torbalı Mahallesi’ne yapılan meydandaki süs havuzu henüz inşaat halinde olmasına rağmen çocuklar içine girip eğlenmeye başladı. İçinde aydınlatma sistemi ve su fışkırtma fıskiyesi olan süs havuzunun içi elektrik aksanı ile dolu. Süs havuzunun çevresi ise henüz şantiye halinde. Çocuklar adeta canlarını hiçe sayarak eğleniyor. Bu tehlikeli eğlenceye hiçbir yetkili dur demiyor.

PARASI OLMAYAN SÜS HAVUZUNA

Hava sıcaklıklarının yeniden artmasıyla, insanlar serinlemek için çözümler üretmeye başladılar. Maddi durumu iyi olan aileler çocuklarını serinlemeleri için havuza ve denize götürürken, durumu buna el vermeyen ailelerin çocukları ise kendi çözümlerini kendileri üretiyor. Bazı çocuklar, süs havuzlarına girip buradaki suda yüzerek eğlenmeye ve serinlemeye çalışıyor. Ancak bu durum can güvenliklerini tehlikeye atıyor. HASAN DEMİR