25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Nisan 2017, Çarşamba 20:32

SURİYELİLER İLE BIÇAKLI KAVGA

Bugün akşam saatlerinde Pamukyazı’da gerginlik yaşandı.. Olaylar Suriyeli mültecilerin küçük bir çocuğu dövmesi ve Pamukyazı sakinlerinden bu olayı görenlerin Suriyelilere müdahale etmesiyle başladı. Daha sonra bir grup Suriyeli grup Mustafa.M. Ramazan.A ve Adnan.A isimli üç gence saldırdı..

Bugün akşam saatlerinde Pamukyazı’da gerginlik yaşandı.. Olaylar Suriyeli mültecilerin küçük bir çocuğu dövmesi ve Pamukyazı sakinlerinden bu olayı görenlerin Suriyelilere müdahale etmesiyle başladı. Daha sonra bir grup Suriyeli grup Mustafa.M.  Ramazan.A ve Adnan.A isimli üç gence saldırdı..

PAMUKYAZI KARIŞTI

Suriyelilerin saldırısıyla 22 yaşındaki Mustafa M. bıçakla yaralandı 23 yaşındaki Ramazan A. ve 27 yaşındaki Adnan A ise aldıkları sopa darbeleriyle yaralandılar.. Saldırılar sonrası Pamukyazı karıştı.. Jandarma olaya müdahale ederek olaya karıştığı tespit ettiği dört Suriyeliyi gözaltına aldı. Vatandaşların tepkisinden korkan Suriyeliler çadırları boşaltarak olay yerinden kaçtı..Yaralılar Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı..Yaralıların hayati tehlikesi ise yok.