26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

25 Mayıs 2017, Perşembe 20:02

SURİYELİ KOCA DEHŞET SAÇTI

Bugün akşam saatlerinde ilçemizde bir kez daha kadına şiddet olayı gerçekleşti. Suriyeli bir adam, eşini sokak ortasında öldüresiye dövdü.

Bugün akşam saatlerinde ilçemizde bir kez daha kadına şiddet olayı gerçekleşti. Suriyeli bir adam, eşini sokak ortasında öldüresiye dövdü. Dehşet verici olay Atatürk Mahallesi’nde saat 18.30 sıralarında gerçekleşti. Bilinmeyen bir nedenle eşine kızan Suriyeli adam, eşini Atatürk Mahallesi’nde sokak ortasında dövdü. Dakikalarca dayak yiyen genç kadın aldığı darbelerin etkisiyle bayıldı. Koca dayağı yiyen talihsiz kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Aldığı darbelerin etkisiyle yüzünde yaralar oluşan kadın, Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

KOCASINDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Atatürk Mahallesi’nde sokak ortasında meydan dayağı yiyen talihsiz kadın, hastanede gözlem altına alındı. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Hastanede ifadesi alınan genç kadın, kocasından şikayetçi olmadı. Türkçe bilmesine rağmen ısrarla ismini söylemek istemeyen kadın, şikayetçi olmayınca polis hastaneden ayrıldı. HASAN DEMİR