20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

2 Ağustos 2017, Çarşamba 12:49

SURİYELİ AİLENİN EVİ YANDI APARTMAN KARIŞTI

Dün gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Toraytaş Sitesindeki bir dairede yangın çıktı. Altı katlı binanın zemin katında çıkan yangın, büyük bir panik yarattı.

Dün gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Toraytaş Sitesindeki bir dairede yangın çıktı. Altı katlı binanın zemin katında çıkan yangın, büyük bir panik yarattı. Kısa sürede bütün evi saran alevlerin diğer dairelere de sıçramasından korkuldu. Yangının neden olduğu yoğun duman nedeniyle üç kişi boğulma tehlikesi atlattı. İki itfaiye aracı yangını söndürebilmek için uzun süre mücadele etti. Yangın çıkan dairede 14 kişilik bir ailenin oturduğu öğrenildi. Yangının elektrik sigortasından çıktığı ifade edilirken olay yerine gelen polis ise kundaklama şüphesi üzerinde durdu.

VATANDAŞ KUNDAKLAMA DEDİ POLİS GERİ GELDİ

14 kişilik Suriyeli bir ailenin kaldığı evde çıkan yangının, dairenin dış kapısının alev almasıyla çıktığı ifade edildi. Alevlerin doğalgaz sayacına ulaşması ise büyük panik yarattı. Apartmanda hareketli saatler yaşandı. Kundaklama şüphesi üzerinde de durulan yangın, itfaiye raporlarına elektrik kontağından çıkan yangın olarak geçti. Yangının söndürülmesinin ardından olay yerinden ayrılan polis ekipleri, vatandaşların 155’i arayıp olayın kundaklama olduğu ihbarı yapması üzerine polis geri gelerek ifade topladı. HASAN DEMİR