19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Eylül 2017, Çarşamba 17:31

SUÇUMUZ TORBALI'NIN ÇIKARINI SAVUNMAK MI?

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in hakkında suç duyurusunda bulunduğu MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Vurur, bugün savcılığa ifade verdi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in hakkında suç duyurusunda bulunduğu MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Vurur, bugün savcılığa ifade verdi. Adliye çıkışında gazetecilere basın açıklaması yapan Vurur, hakkındaki şikayet ile ilgili bilgi verdi. Torbalı Belediyesi’nin yeni binasının yanlış yere yapıldığı ve rant elde edildiği ile ilgili eleştirilerinden dolayı kendisinin hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ifade eden Mehmet Vurur, Torbalı Cumhuriyet Savcılığı’na ifadesini verdiğini ve belediye meclis üyesi olarak Torbalı’nın çıkarlarını korumaya, yanlışları eleştirmeye devam edeceğini söyledi.

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ KAZANMASIN MI DEDİ

Şu ifadeleri kullanan MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Vurur, “Torbalı Belediyesi’nin yeni binasının yapılacağı yer meclise sorulmadan, halka danışılmadan seçildi. Son ana kadar yer kesin değilken, ilçe garajının yerine yapılacağı söylentileri çok önceden çıktı. Söylentilerde, garajın karşısında, sayın belediye başkanımızın akrabalarının inşaat ve yatırımlarının olması etkili oldu. Sayın başkanımızı bu rahatsızlığa karşı yüz yüze uyardığımda bana ‘Bizim çocuklarımız kazanmasın mı?’ dedi. Bende bu karar ve tutumun yanlış olduğunu sosyal medya hesabım üzerinden yazdım. Bu eleştirim sayın başkanımızı rahatsız etmiş olacak ki hakkımda şikayetçi olmuş. İfademi verdim, bundan sonra da Torbalı’nın çıkarlarını korumak ve yanlışları durdurmak için doğru bildiğimi söylemeye devam edeceğim” dedi. HASAN DEMİR