26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Kasım 2017, Çarşamba 09:25

SUBAŞI'NDA KALDIRIM İŞGALİNDE VATANDAŞ BELEDİYEYE TEPKİLİ

Subaşı’ndaki kaldırım işgali devam ediyor. Gazetemizin daha önce de gündeme getirdiği Subaşı’ndaki kaldırım işgalinde bir gelişme yok.

Subaşı’ndaki kaldırım işgali devam ediyor. Gazetemizin daha önce de gündeme getirdiği Subaşı’ndaki kaldırım işgalinde bir gelişme yok. İşletmelerin branda açarak kaldırımları tamamen işgal ettiği Subaşı’nda yayalar yürüyecek yer bulamıyor. Bu durum, vatandaşları ölüm tehlikesiyle karşı karşıya getiriyor. Bebek arabalı kadınlar bile, Torbalı – Tire Karayolu’ndan yürümek durumunda kalıyor.

ŞİKAYETLER FAYDA ETMİYOR

Ortasından karayolu geçen Subaşı ana caddesindeki yolun her iki tarafındaki kaldırımlar, işletmelerin brandaları nedeniyle tamamen işgal edilmiş durumda. Kahvehane, lokanta ve büfeler kaldırımlara branda açarak işletmelerinin devamı olarak kullanılıyor. Yasak olmasına rağmen bu uygulamalar bir yılı aşkın süredir devam ediyor. Vatandaşların tüm şikayetlerine rağmen Torbalı Belediyesi bu duruma müdahale etmiyor.

YAYALAR YOL KENARINDAN YÜRÜYOR

Kaldırımda yürüyecek yer bulamayan vatandaşlar mecburen yol kenarından yürüyor. Her gün yüzlerce TIR ve kamyonun geçtiği karayolunda, yoldan yürümek vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atıyor. HASAN DEMİR