25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Nisan 2017, Perşembe 13:44

SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI ELEMAN ALACAK

Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 19 Nisan tarihinde kamuoyuna iki adet ilan duyurusu yapıldı.

Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 19 Nisan tarihinde kamuoyuna iki adet ilan duyurusu yapıldı. Kurum tarafından adaylara açıklanan ve başvuruları aynı gün başlatılan alım ilanları dahilinde kuruma 5 adet personel alınacak. Alımlar iki farklı pozisyon için yapılacak. Alım yapılacak pozisyonlar büro personeli ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak açıklandı. İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bahsi geçen ilan çerçevesinde Büro Görevlisi (1) ile Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (4) alımları gerçekleştirilecek. Kişiler belirsiz süreli olarak çalıştırılacak. İlan duyurularında KPSS Şartından bahis edilmedi. İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların çok sayıda koşula uyum sağlaması gerekiyor.

GEREKLİ KOŞULLAR / KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK

İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapacak olan adayların 4 Yıllık Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Felsefe, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR), İletişim, İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi bölümlerinden birinden mezun olmak, vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmak, B,C,D,E Sınıfı Ehliyete sahip olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, Vakıf iş tanımındaki nitelikleri taşımak ve görevi aksatacak derecede engeli bulunmamak şartlarına uyması gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE TÜM DETAYLAR

İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı başvuruları bugün başladı. BAŞVURULAR 4 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek olup, kurumun resmi web sayfasından online olarak başvuru yapılabilecek. Adaylar kurumun kendisinden şahsen de başvurabilir. Daha fazla bilgi için lütfen SYDV kurumuyla iletişime geçiniz.