19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Mayıs 2017, Salı 08:33

SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI ELEMAN ALACAK

Torbalı Sosyal Yardımlaşma Vakfı KPSS ŞARTSIZ Personel Alımı Yapacak

İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 22 Mayıs 2017 tarihinde ilan edilen yazılı açıklamalar doğrultusunda kurumun iki pozisyonuna personeller katılacak. Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na alınacak olan 5 personel için KPSS ŞARTI'na dair bir açıklama yapılmadı. Kuruma 1 büro görevlisi, 4 adet sosyal yardım görevlisi alınacak.

GEREKLİ TÜM KRİTERLER

Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine katılmak isteyen adayların tamamının (her iki pozisyon için) bu şartlara uyması gerekiyor;

- Ofis programlarını iyi derecede kullanabilmek

- 4 yıllık lisans eğitimi veren yüksek eğitim kurumlarından; fakültelerin Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Felsefe, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR), İletişim, İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmak.

- En az bir yabancı dil biliyor olmak - (B-C-D-E) tipi sürücü belgesi

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,

- Bilgisayar programlarını biliyor ve kullanıyor olmak

- Vakıf iş tanımındaki nitelikleri taşımak ve görevi aksatacak derecede engeli bulunmamak İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na alınan personeller belirsiz süreli olarak istihdam edilecek olup, başvurular kurumun kendisine yapılacak. Adayların gerekli belgeleri yanında bulundurması şart.

SON BAŞVURU TARİHİ 26 MAYIS 2017!