16 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Mayıs 2017, Cuma 08:51

SOSYAL MARKETTE SONA DOĞRU

Torbalı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 512 metrekarelik alanda hayata geçirilecek sosyal marketin inşaatında sona gelindi

Torbalı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 512 metrekarelik alanda hayata geçirilecek sosyal marketin inşaatında sona gelindi. Temeli 28 Ekim 2016 tarihinde atılan sosyal market, Torbalı Belediyesi’nin önemli sosyal belediyecilik atılımlarından bir tanesini teşkil ediyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, sosyal marketin inşaat alanında incelemelerde bulunarak birimin inşaat mühendislerinden son hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

512 METREKARELİK ALAN

Tepeköy Mahallesinde Zahire Pazarı olarak bilinen alanda yapımına başlanan sosyal market projesinin temeli geçen ekim ayında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından atılmıştı. İlçede zor şartlar altında yaşayan vatandaşların aylık gıda ihtiyacının bir kısmı Torbalı Belediyesi tarafından sosyal market aracılığıyla karşılanacak. 512 metrekarelik bir alanı kapsayan proje, öngörüldüğü gibi 6 ay içerisinde tamamlandı. Projede sosyal marketin yanı sıra; muhtarlık ofisi, market depo alanı, kent meydanı ve süs havuzları yer alıyor.