26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Mayıs 2017, Salı 08:47

SORUMSUZ SÜRÜCÜ KAZAYA YOL AÇTI

Dün gece yarısı Çaybaşı Kavşağında feci bir kaza yaşandı. Yolu kontrol etmeden kavşağa uygunsuz giren bir otomobil, İzmir - Aydın Karayolunda seyir halinde olan başka bir araçla kafa kafaya geldi.

Dün gece yarısı Çaybaşı Kavşağında feci bir kaza yaşandı. Yolu kontrol etmeden kavşağa uygunsuz giren bir otomobil, İzmir - Aydın Karayolunda seyir halinde olan başka bir araçla kafa kafaya geldi. Torbalı istikametine doğru seyir halinde olan 10 U 2250 plakalı otomobil kaza yapmamak için direksiyonu kırınca kavşak dönerindeki yaya geçidi kaldırımına çıktı. Kaldırım duvarının üzerinden geçen otomobil yolun diğer tarafına geçerek durabildi. Can kaybının yaşanmadığı kaza da maddi hasar meydana geldi.

KAZAYA NEDEN OLAN ARAÇ KAÇTI

Trafik ışıklarının kontrollü geçiş uygulamasına geçtiği zaman diliminde yaşanan kaza görgü tanıklarının iddialarına göre şu şekilde meydana geldi. Plakası belirlenemeyen bir otomobil kavşaktan Çaybaşı Mahallesine doğru yolu kontrol etmeden geçiş yaptı. O sırada karayolunda seyir halinde olan 10 U 2250 plakalı otomobil, yola fırlayan diğer araç ile çalışmamak için direksiyonu kırarak kaldırıma çıktı. Kazaya neden olan diğer araç olay yerinden kaçtı. Polis kazaya neden olan aracı arıyor. HASAN DEMİR