24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

28 Nisan 2017, Cuma 08:36

SORULAR MÜFREDAT İÇİNDEN VE KOLAYDI

Çarşamba günü ve Perşembe günü yapılan TEOG sınavları ile bu yıl ki TEOG maratonu tamamlandı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, TEOG sınavında çıkan soruları değerlendirdi.

Çarşamba günü ve Perşembe günü yapılan TEOG sınavları ile bu yıl TEOG maratonu tamamlandı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, TEOG sınavında çıkan soruları değerlendirdi. Tosun, TEOG soruların tamamının, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ücretsiz olarak dağıttığı kitaplardan yararlanarak doğru yanıt verilebilecek sorulardan oluştuğunu söyledi. Soruların müfredata uygun ve dersine çalışan her öğrencinin cevap verebileceği tarzda olduğunu söyleyen Tosun, Torbalılı öğrencilerin başarılı olacağına inandığını vurguladı. TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından verilerin daha iyi analiz edilebileceğini ifade eden Tosun, okullarda devam eden ücretsiz sınava hazırlık kurslarının başarılı bir şekilde devam ettiğini ve her geçen gün daha verimli hale geldiğini söyledi.

ÇOCUKLARIMIZ YARINIMIZIN TEMİNATIDIR

 Okullarda açılan sınavlara hazırlık kurslarının başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, bu kurslar sayesinde öğrencilerin son derece başarılı olduğunu kaydetti. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, velilere çocuklarını kurslara gönderme çağrısı yaptı. Sınavı değerlendiren Tosun, “TEOG sınavları ilçemizde sorunsuz olarak tamamlandı. Öğrencilerimin hepsini verdikleri emekten dolayı kutluyorum. Öğrencilerimin hayat boyu başarılı olmalarını ve ailelerine, vatana ve millete hayırlı insanlar olmalarını diliyorum. Çocuklarımız, yarınlarımızın teminatıdır” dedi. HASAN DEMİR