23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Temmuz 2017, Pazartesi 12:07

SÖKÜLMÜŞ BANKTAN YASAK UYARISI

İlçemizde gün geçmiyor ki, ‘Torbalı’da sıradan bir gün’ dedirten cinsten yeni bir görüntü yansımasın objektiflere. Araçların evinin önüne park etmesini uyararak engelleyemeyen bir vatandaşın kendince bulduğu çözüm yolu hem güldürdü hem de yok artık dedirtti.

İlçemizde gün geçmiyor ki, ‘Torbalı’da sıradan bir gün’ dedirten cinsten yeni bir görüntü yansımasın objektiflere. Araçların evinin önüne park etmesini uyararak engelleyemeyen bir vatandaşın kendince bulduğu çözüm yolu hem güldürdü hem de yok artık dedirtti. Kuşçuburun’da yaşayan bir vatandaş, evinin önüne araç park edilmesini önlemek için parktan söktüğü, iki adet bankı yatay şekilde evinin önüne koydu. Binanın önüne iki bank deviren vatandaş, bankların önüne bir de not bırakarak, ‘Pencere önüne park yapmayınız yasak’ yazdı.

MANZARA BOZULMASIN

Penceresinden dışarıyı izlemeyi sevdiği anlaşılan vatandaşın, manzarası bozulmasın diye koyduğu yasak ve bulduğu önlem görenleri gülümsetti. Parktan sökülen iki bankın ayağındaki, sökülmesin diye dökülen beton ise trajik komik bir şekilde bankların ayağında duruyordu. Kendi yasağını korumak için kamusal bir yasağı delen ve kamusal mala zarar veren vatandaşa, yetkili birimler tarafından müdahale edilip edilmeyeceği bilinmiyor. Ancak, söz konusu vatandaş, bu şekilde kendi yasağına uyulmasını sağlamaya devam ediyor. HASAN DEMİR