28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Ağustos 2017, Cuma 09:24

SICAKTAN BUNALAN SOLUĞU ORADA ALIYOR

Torbalılıların en yoğun ziyaret ettiği yerlerin başında gelen Kuşadası ilçesindekisu parkı Adaland Aquapark, birbirinden heyecanlı kaydırakları, su gösterileri ve doğasıyla sıcaktan bunalanların tercihi olmaya devam ediyor.

Torbalılıların en yoğun ziyaret ettiği yerlerin başında gelen Kuşadası ilçesindekisu parkı Adaland Aquapark, birbirinden heyecanlı kaydırakları, su gösterileri ve doğasıyla sıcaktan bunalanların tercihi olmaya devam ediyor.Kuşadası'nda kurulu olduğu yaklaşık 250 dönüm arazisi ile Avrupa'nın en büyük su parkı unvanını taşıyan Adaland Aquapark, eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlere güzel bir tatil deneyimi sunuyor. Adaland Aquapark, Slide & Fly ve Zipline ile adrenalin tutkunlarının akınına uğrarken, yağmur dansı, yamaç kaydırağı, yukarı doğru kaydırak, Freefall (baş aşağı kayılan kaydırak), Loop Pink gibi bir birinden heyecanlı aktivitelerle yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.Su parkında geçen yıl hizmete giren, Hazerfen Ahmet Çelebi'nin Galata Kulesi'nden uçuşundan esinlenilerek yapılan temsili Galata kulesinden iki kaydırak ile dört metre derinliğindeki havuza iniş sağlayan Slide & Fly bu sezonun da en çok ilgi gören kaydırak oldu.

PAZARLARI AİLE GÜNÜ

Pazar günleri ve bayram tatillerinde 'aile günü' uygulaması yaptıklarını belirten Arasan, "Tesisimiz haftanın her günü 10.00 ile 18.00 arası hizmet veriyor. Pazar günleri ve bayramlarda aile günü uygulamamız var. Adaland'a İzmir'den anlaşmalı olduğumuz acente vasıtasıyla ulaşılabiliyor. Ayrıca talep edilmesi halinde Kuşadası'ndan servis hizmeti veriyoruz. Kendi aracıyla gelenler için ücretsiz otopark hizmetimiz mevcut. Misafirlerimiz gönül rahatlığı ile tatilin keyfini çıkarabiliyorlar" dedi