29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Ekim 2017, Perşembe 08:12

SERBES'İN KARIŞTIĞI KAZADA ÖLEN ANNE TOPRAĞA VERİLDİ

Nilgün Özçelik, aynı kazada yaşamını yitiren eşi Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik'in de bulunduğu Çaltılık Mezarlığı'nda eşi ve kızıyla yan yana defnedildi.

Torbalı'da senarist Emrah Serbes'in tutuklandığı kazada ağır yaralanan anne Nilgün Özçelik'in 11 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi üzerine kazada ölenlerin sayısı 3'e yükselirken, Özçelik'in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazesi alınan Özçelik, defnedilmek üzere memleketi Soma ilçesine getirildi. İlk olarak Namazgah Mahallesi'nde ikamet eden kayınpederinin evine getirilen cenaze burada helallik alınmasının ardından Çarşı Camii'ne götürüldü.

KAZADA ÖLEN EŞİ VE KIZIYLA YAN YANA DEFNEDİLDİ

Cenaze namazında ailenin geride kalan tek ferdi olan oğlu Ahmet Mert Özçelik ayakta durmakta güçlük çekti. Kazada önce babası ve kız kardeşini kaybeden Özçelik, son dayanağı olan annesini de kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına yoğun katılım olurken, namaz sonrasında Nilgün Özçelik, aynı kazada yaşamını yitiren eşi Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik'in de bulunduğu Çaltılık Mezarlığı'nda eşi ve kızıyla yan yana defnedildi.