19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

30 Eylül 2017, Cumartesi 15:41

SERBES'İN ARACINDA İÇKİ ŞİŞESİ BULUNDU

Otomobiliyle Otoban Torbalı kavşağında yaptığı kaza sonucu iki kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olan yazar senarist Emrah Serbes’in aracına ait dikkat çekici görüntüler ortaya çıktı.

Otomobiliyle Otoban Torbalı kavşağında yaptığı kaza sonucu iki kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olan yazar senarist Emrah Serbes’in aracına ait dikkat çekici görüntüler ortaya çıktı. DHA’nın geçtiği görüntülerde kazadan sonra yediemin otoparkında bulunan Serbes’in kullandığı otomobilin arka koltuğunda bulunan bir çerez tabağı ile koltuğun altında yer alan içki şişesi dikkati çekiyor.

TESPİT YAPILACAK

Torbalı Cumhuriyet Savcılığının, yazar Emrah Serbes'in karıştığı ölümlü trafik kazasına ilişkin yürüttüğü soruşturmada, Serbes'in aracının yanında bulunan alkol kutusu ve diğer materyallerin kime ait olduğunun tespiti için rapor istediği ortaya çıktı. 22 Eylül günü saat 05.00 sularında Otoban Torbalı kavşağında meydana gelen ölümlü kaza sonrası jandarma ekipleri olay yerinde fotoğraflama, inceleme, alkol kontrolü, parmak izi, kan örnekleri ve kroki gibi titiz bir çalışma ortaya koydu.