20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Mart 2017, Cumartesi 15:32

SEMRA ÖĞRETMEN KANSERE YENİLDİ

Torbalı, beden eğitimi öğreteni Semra Büyük’ün ölümü ile sarsıldı. Torbalı Anadolu Lisesi’nin beden eğitimi öğretmeni olan ve ilçemizde çok sevilen Semra Büyük, bugün sabah saatlerinde tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat etti.

Torbalı, beden eğitimi öğreteni Semra Büyük’ün ölümü ile sarsıldı. Torbalı Anadolu Lisesi’nin beden eğitimi öğretmeni olan ve ilçemizde çok sevilen Semra Büyük, bugün sabah saatlerinde tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat etti. Semra Öğretmen’in ölümü, öğrencilerini ve meslektaşlarını yasa boğdu. Emekli olmayı beklerken hayatını kaybeden Büyük’ün cenazesi, bugün akşam saatlerinde Torbalı’ya getirilerek devlet hastanesi morguna kaldırılacak. Yarın kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa defnedilecek.

ÖKSÜRÜK ŞİKAYETİNDEN KANSERE

51 yaşında hayatını kaybeden Semra Büyük, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Bir buçuk ay önce öksürük şikâyeti ile 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giden Semra Büyük, burada kalp hastalığı olduğunu öğrenmiş ve kalp ameliyatı olmuştu. Büyük’e, ameliyatın akabinde ise akciğer kanseri teşhisi konmuştu. Torbalı’nın sevilen öğretmeni, kanseri yenemedi. Bugün akşam saatlerinde naaşı getirilecek olan Semra Büyük, meslektaşları tarafından karşılanacak. HASAN DEMİR