25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Nisan 2017, Pazartesi 08:29

SELÇUK YOLUNDA KAZA

Selçuk yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce refüje ardından karşı yönden gelen araca çarparak takla attı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı

Selçuk yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce refüje ardından karşı yönden gelen araca çarparak takla attı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Selçuk'a doğru seyir halinde olan Abdullah Kadirhan Bor'un kullandığı 35 LGL 46 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce refüjdeki ağaca çarptı ardından karşı yönden gelen Merthan Mert'in kullandığı 33 V 4343 plakalı araca yandan çarparak takla attı. Her iki aracın da takla attığı kazada 7 kişi yaralandı.

İKİ ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edilirken, kazada her iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan araç sürücüsü Abdullah Kadirhan Bor ve yanında bulunan Bora Satıcı ile diğer araç sürücüsü Merthan Mert ve yanında bulunan Gülsüm Mert, Nermin Mert, Hatice Karadağ ve Berkin Karadağ Selçuk Devlet Hastanesinde kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan Hatice Karadağ ve Bora Satıcı Selçuk'un Devlet Hastanesindeki ilk tedavilerinin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildikleri öğrenildi.