27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

25 Nisan 2017, Salı 08:27

ŞEHİTLER'İN DERDİNE NEŞTER

İZSU tarafından kanalizasyon boruları değiştirilen Şehitler Mahallesi, iki yıl aradan sonra asfalta kavuştu. Uzun süren bekleyişin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitler’e asfalt döktürüldü.

İZSU tarafından kanalizasyon boruları değiştirilen Şehitler Mahallesi, iki yıl aradan sonra asfalta kavuştu. Uzun süren bekleyişin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitler’e asfalt döktürüldü. Hafta sonu başlayan çalışmalar bu hafta içi de devam edecek. Kazı çalışması yapılan Şehitler, Eğerci ve Çaybaşı’nın tüm sokakları asfaltlanarak güzelleştirilecek. Böylece vatandaşın iki yıldır süren çilesi sona erecek.

İKİ YILIN ARDINDAN TÜM SOKAKLAR ASFALTLANIYOR

Şehitler Mahallesi’nde yaklaşık iki yıl önce İZSU tarafından başlatılan çalışma ile şebeke boruları ve kanalizasyon boruları değiştirilmişti. Boruları değiştirmek için yapılan kazılar neticesinde Şehitler’in tüm sokakları kazılınca toprak yol sorunlar yumağına dönüştü. Yazın toz nedeniyle çöle dönüşen Şehitler, kışın ise çamur gölüne dönüşüyordu. İki yıl boyunca asfaltlanmayan Şehitler’de çile nihayet son buldu. HASAN DEMİR