27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

13 Temmuz 2017, Perşembe 15:58

ŞEHİTLER İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜLER

Torbalı Ülkü Ocağı, şehitler için lokma döktürdü. Bugün saat 12.00’de ilçe meydanında gerçekleşen lokma etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı.

Torbalı Ülkü Ocağı, şehitler için lokma döktürdü. Bugün saat 12.00’de ilçe meydanında gerçekleşen lokma etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. Torbalı Ülkü Ocağı üyelerinin ve ilçedeki ülkücülerin geniş katılım sağladığı etkinlikte şehitlerin ruhu için dualar edildi. Ayrıca meydana, üzerinde şehitlerin yer aldığı dev bir pankart asıldı. Pankart üzerinde Şehit Polis Fethi Sekin, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ve ülkü şehidi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğrafları yer aldı.

TÜM ŞEHİTLER BİZİM İÇİN AZİZDİR

Torbalı Ülkü Ocağı Başkanı Zekeriya Hançer yaptığı açıklamada, “Tüm şehitlerimiz bizim için azizdir. Vatan için canını veren şehitlerimize minnettarız. Çanakkale’de vatan için canından vazgeçen şehitlerimizden de, Güneydoğu’da hainlere karşı savaşırken şehit olan kahramanlarımızdan da, halkın canını ve malını korumak için şehit düşen polisimizden de, 15 Temmuz’da darbecilere direnirken şehit olan kahramanlardan da razıyız. Allah’ta onlardan razı olsun” dedi. HASAN DEMİR