16 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

12 Mayıs 2017, Cuma 13:53

ŞEHİT OĞLUNUN SÜNNETİNE HERKES DAVETLİ

Şehit polis memurunun küçük oğlu Doğan Güneş, cumartesi günü Gaziemir'de yapılacak sünnet düğününe tüm İzmir halkını davet etti.

 Türkiye, Doğan Güneş'i, 2015 yılında şehit babasının cenaze törenindeki bakışlarıyla tanıdı. Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Ahmet Atilla Güneş için Özel Harekat Daire Başkanlığında tören düzenlenmişti. Şehit polis memurunun küçük oğlu Doğan Güneş'in babasını uğurlarken döktüğü gözyaşları yürekleri dağlamış, ertesi gün gazeteler "Doğan bakışlı şehit oğlu" manşetiyle çıkmıştı.

TÜRKİYE'YE ÖNEMLİ ÇAĞRI

 Polis memuru Güneş’in şehit düşmesinin üzerinden 17 ay sonra aile, gecikmeli de olsa Doğan’ın sünnetini yapmaya karar verdi. 13 Mayıs Cumartesi günü için tarih alındı. Yakınları davetiyeyi Twitter'dan paylaşıp başta İzmirliler olmak üzere tüm Türkiye’yi düğüne davet etti. Davetiye Twitter’da paylaşılır paylaşılmaz da gündeme oturdu. Tweet atan vatandaşlar, konvoylar oluşturup şehidinin oğlunun düğününde katılımın yüksek olması için çaba saft edeceklerini belirtip destek sözü verdi. ‘Bu düğünün evsahibi hepimizin’ diyen vatandaşlar düğünü katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından cumartesi günü İzmir’de Doğan’ın yanında olacak.