29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Nisan 2017, Perşembe 11:55

ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİLER

Torbalı’nın kahraman şehidi Harun Şenözüar’ın ailesini dün Demokrat Parti İlçe Başkanı İbrahim Demir, MHP eski İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu , CHP’li Övünç Demir, Vatan Partisi İlçe Başkanı Ülfet Başdüzen, ADD Torbalı Şubesi Başkanı Emine Ece, DSP İzmir İl Başkanı Bekir Çetin, ÇYDD Torbalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Çınar ,Saadet Partisi Eski İlçe Başkanı Yusuf Hacıoğlu birlikte Karaot’a giderek ziyaret ettiler.

Torbalı’nın kahraman şehidi Harun Şenözüvar’ın ailesi, taziye ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. İzmir’in farklı yerlerinden sivil toplum kuruluşları ve kurumlar, şehit ailesini ziyaret ederek baş sağlığı diliyor. Torbalı’nın kahraman şehidi Harun Şenözüar’ın ailesini dün Demokrat Parti İlçe Başkanı İbrahim Demir, MHP eski İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu , CHP’li Övünç Demir, Vatan Partisi İlçe Başkanı Ülfet Başdüzen, ADD Torbalı Şubesi Başkanı Emine Ece, DSP İzmir İl Başkanı Bekir Çetin, ÇYDD Torbalı yönetim kurulu üyesi Mustafa Çınar , Saadet Partisi Eski İlçe Başkanı Yusuf Hacıoğlu birlikte Karaot’a giderek ziyaret ettiler. Ziyaret için gelen ekip şehit ailesine baş sağlığı diledi. Şehit babası Hamdi Şenözüvar ve şehit abisi Rıdvan Şenözüvar ile görüşerek daha sonra şehidin Karaot Mezarlığı’ndaki mezarını ziyaret ettiler.

İSTEDİĞİ ŞEHADET MERTEBESİNE ULAŞTI

Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüvar’ın babası Hamdi Şenözüvar, ziyarette oğlu ile yaptığı son görüşmeyi anlattı. Harun Şenözüvar’ın şehit olmayı arzuladığını ve askerliği çok sevdiğini söyleyen baba Şenözüvar, oğlunun çok istediği şehadet mertebesine ulaştığını ve cennete şehit olarak gideceği için mutlu olduğunu söyledi. Yapılan sohbetin ardından Saadet Partisi eski İlçe Başkanı Yusuf Hacıoğlu, şehidin ruhu için Yasin’i Şerif okudu. Hep birlikte dua edilip, daha sonra şehidi mezarı ziyaret edildi.

ŞEHİDİMİZ ARTIK TÜM TÜRKİYE’NİN EVLADI

 ÇYDD Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çınar, şehidin artık tüm Türkiye’nin evladı olduğunu söyledi. Çınar, “Kahraman şehidimiz Harun Şenözüvar, Fatma ve Hamdi Şenözüvar’ın evladı idi, artık tüm Türkiye’nin evladı oldu. Vatanımız için gözünü kırpmadan şehit olan kahraman evlatlarımıza minnettarız” dedi. HASAN DEMİR