28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

4 Kasım 2017, Cumartesi 15:43

ŞEHİDİN CENAZE NAMAZINI İMAM BABASI KILDIRDI

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan ve komşu ilçe Selçuk’u yasa boğan polis memuru Ahmet Alp Taşdemir Manisa'nın Salihli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda  şehit olan ve komşu ilçe Selçuk’u yasa boğan polis memuru  Ahmet Alp Taşdemir  Manisa'nın Salihli ilçesinde son  yolculuğuna uğurlandı. Hamidiye Camisi'nde düzenlenen törende şehidin Türk bayrağına  sarılı naaşı görev arkadaşları tarafından omuzlanarak katafalka konuldu, öz  geçmişi okundu ve dua edildi.Şehidin eşi Yeşim Taşdemir, tabuta sarılarak gözyaşı döktü, küçük kızı  Esma ise babasının tabutunu sevdi.Şehidin cenaze namazı ise Selçuk İsabey camisinde imam olan babası İbrahim Taşdemir tarafından  kıldırıldı.

İMAM BABA CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Namaz öncesi imam cübbesini giyerek tabutun yanına gelen baba, oğlunun  fotoğrafını görünce duygulanarak göz yaşlarına hakim olamadı. Fotoğrafı eline  alarak öpen Taşdemir, yakınları tarafından teselli edildi.Törene, çok sayıda vatandaşın yanı sıra MHP Grup Başkanvekili Erkan  Akçay, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, İsmail Bilen ve Uğur  Aydemir, CHP Milletvekili Mazlum Nurlu ile Vali Mustafa Hakan Güvençer, İl  Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl  Jandarma Komutanı Tümgeneral Erhan Can da katıldı.Özel Hareket polisleri ve İl Emniyet Müdürü Bilgiç tarafından  omuzlanarak cenaze aracına konan şehidin naaşı, asri mezarlıkta toprağa verildi.