25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Mart 2017, Pazartesi 16:22

SEÇMEN KAĞITLARI İÇİN SON TARİH 10 NİSAN

16 Nisan tarihinde yapılacak anayasa değişiklik referandumu ile ilgili YSK’nın belirlediği takvim işlemeye devam ediyor. Seçmen kağıtlarının askıya çıkartılması ve itiraz aşamasından sonra oy kullanacak seçmenlerin seçmen kağıtları muhtarlıklardan dağıtılmaya başlandı. Konu ile ilgili gazetemize Torbalı Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan açıklama yaptı

16 Nisan tarihinde yapılacak anayasa değişiklik referandumu ile ilgili YSK’nın belirlediği takvim işlemeye devam ediyor. Seçmen kağıtlarının askıya çıkartılması ve itiraz aşamasından sonra oy kullanacak seçmenlerin seçmen kağıtları muhtarlıklardan dağıtılmaya başlandı. Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Torbalı Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan şunları söyledi.

SON TARİH 10 NİSAN

Seçmen kağıtları muhtarlıklarda hazır durumda. 10 nisan tarihine kadar herkes gelerek muhtarlıklardan seçmen kağıdını alabilir. Herhangi bir sebeple 10 nisan tarihine kadar seçmen kağıdını muhtarlıklardan almayanların seçmen kağıtları YSK’ya iade edilecektir. O yüzden oluşabilecek hak kayıpları dikkate alınarak vatandaşlarımızın muhtarlıklardan seçmen kağıtlarını 10 Nisan tarihine kadar almalarını önemle rica ederiz.