19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Haziran 2017, Cuma 11:42

SANAYİDE BAYRAM ÖNCESİ YOĞUN MESAİ

Bu yıl Ramazan Bayramı için uzun tatil müjdesi gelmemiş olsa da arife günü ile başlayacak olan dört günlük tatil olacak. Dört günlük bayram tatili, vatandaşların tatile çıkması için büyük fırsat.

Bu yıl Ramazan Bayramı için uzun tatil müjdesi gelmemiş olsa da arife günü ile başlayacak olan dört günlük tatil olacak. Dört günlük bayram tatili, vatandaşların tatile çıkması için büyük fırsat. Torbalılılar, sıcak yaz günlerinde serinlemek ve dinlenmek için tatil beldelerine akın edecek. Bazı vatandaşlar ise bayram tatilini memlekette geçirecek. Gerek memleketine gidecek gerek ise deniz ve kumun tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, yola çıkmadan önce araçlarına bakım yaptırmak için sanayi sitesine akın etti. Torbalı sanayi esnafı, bakım ve tamir için gelen otomobiller ile yoğun yaşıyor. Bir haftadır dinlenmeden çalışan tamirciler, akşam geç saatlere kadar fazla mesai yapıyor. Bilinçli vatandaşların yola çıkmadan önce araçlarını kontrol ettirmesi, sanayi esnafının da bayram öncesinde para kazanmasını sağladı.

CANIMIZ YANMASIN

Bir yandan vatandaşlar Ramazan Bayramı için yola çıkmaya hazırlanırken bir yandan da yetkili kurumlar tarafından vatandaşlara uyarılar yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, yaptığı uyarılar ile vatandaşların yolda hız kurallarına uymaları, hatalı sollama gibi tehlikeli davranışlardan kaçınmaları, alkollü ve uykusuz yola çıkmamaları gerektiği konusunda vatandaşları bilinçlendiriyor. HASAN DEMİR