25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

12 Eylül 2017, Salı 13:59

ŞAMPİYONUN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün rakipleri belli oldu. Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig’i şampiyon tamamlayarak 1. Amatör Lig’e çıkan ayrancılar ekibi bu sezon 1. Amatör Lig 10. Grup’ta yer alacak.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün rakipleri belli oldu. Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig’i şampiyon tamamlayarak 1. Amatör Lig’e çıkan ayrancılar ekibi bu sezon 1. Amatör Lig 10. Grup’ta yer alacak. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, gurubunda 7 rakip ile mücadele edecek. 8 takımdan şampiyon olan ekip, süper amatör lige yükselmek için play-off müsabakalarına katılacak. Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiği ligde şampiyonluğu yakalayan Ayrancılar ekibi, her yıl alacağı şampiyonlukla ile 5 yılda 3. Lig’i hedefliyor.

İLK MAÇ ÇIRPI’DA

Bu sezon 1. Amatör Lig 10. Grup’ta yer alacak olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün rakipleri, Çırpı Doğanspor, Beydağ Belediyespor, Kiraz 1 Eylül Spor, Menderes Belediyespor, Mesev Gençlik Spor, Ödemiş Belediyespor, Tire Belediyespor oldu. Ayrancılar ekibi, ilk maçında Çırpı Doğanspor’a konuk olacak. HASAN DEMİR