20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Temmuz 2017, Cumartesi 09:51

ŞAMPİYONLUK GECESİ DÜZENLİYORLAR

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluk gecesi düzenliyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak kapatan ve bir üst lige yükselen Ayrancılar ekibi, taraftarı ile bir araya gelerek şampiyonluğu kutlayacak.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluk gecesi düzenliyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak kapatan ve bir üst lige yükselen Ayrancılar ekibi, taraftarı ile bir araya gelerek şampiyonluğu kutlayacak. Akşam yemeği ve şölenden oluşan etkinlik, aynı zamanda kulübe destek amacı da taşıyor. Bilet ücretlerinden toplanan gelir, takımın kasasına giderek futbolcu transferi ve diğer masrafların karşılanmasında kullanılacak. 4 Ağustos’ta gerçekleşecek olan şampiyonluk ve destek gecesi, üç pınarlar vadisindeki Vadi Kafe’de başlayacak.

ŞAMPİYONLUK DESTEĞE BAĞLI

Tüm Torbalı halkını şampiyonluk gecesine katılmaya davet eden Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kasım Ertürk, bilet gelirlerinin bu yılda şampiyonluk için çok önemli olduğunu söyledi. Ertürk, “Geçen sezon, henüz yeni kurulmuş bir kulüp iken şampiyonluğa ulaştık. Ancak bir üst ligde özveri tek başına yetmeyecek. Kulübümüzün paraya ihtiyacı var. Tanesi 50 liradan satacağımız bu biletlerden 300 tane satılırsa, oradan gelecek olan para, şampiyon olmamıza yeterli olacak” dedi. HASAN DEMİR