26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Ağustos 2017, Cumartesi 15:00

ŞAMPİYONLUĞU RENKLİ GECE İLE KUTLADILAR

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, dün akşam şampiyonluk gecesi düzenledi. Geçtiğimiz yıl, ilk kez mücadele ettiği ligde şampiyon olan Ayrancılar ekibi, bir üst lige yükselmişti.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, dün akşam şampiyonluk gecesi düzenledi. Geçtiğimiz yıl, ilk kez mücadele ettiği ligde şampiyon olan Ayrancılar ekibi, bir üst lige yükselmişti. Kulüp, hem şampiyonluğu kutlamak hem de kulübe destek sağlamak amacıyla dün akşam etkinlik düzenledi. Ayrancılar ve Torbalı’dan çok sayıda kişinin katıldığı renkli geceye Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Başkan Yardımcısı Turgut Buluş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’da katıldı.

BU KULÜP DAHA NİCE ŞAMPİYONLUKLAR ALACAK

Renkli gece, Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kasım Ertürk’ün konuşması ile başladı. Ertürk, bir hayal ile kurulan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün zorluklar içinde daha ilk yılında şampiyonluğa ulaşan bir yıllık sürecini anlattı. Asıl hedeflerinin Ayrancılar gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yöneltmek olduğunu ifade eden Ertürk, desteklenmesi halinde kulübün daha nice şampiyonluklara ulaşacağını ifade etti.

FORMALAR AÇIK ARTTIRMA İLE SATILDI

Kulübe bağlı olan Ayrancılar folklör ekibinin de sahne aldığı gecede kulübe destek amaçlı açık arttırma ile forma satışı yapıldı. İmzalı orijinal bir Göztepe forması, bir Fenerbahçe forması ve bir Manchester City forması açık arttırma ile satışa sunuldu. Her biri 3 bin liradan satılan formalardan Fenerbahçe formasını Başkan Adnan Yaşar Görmez, Göztepe Formasını Süleyman Bakan, Manchester City formasını ise Hamza Yün satın aldı. HASAN DEMİR