26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

6 Mayıs 2017, Cumartesi 15:04

ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORLAR

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkıyor. Çıktığı 13 maçın 10’unu kazanan temsilcimiz 14. lig maçında yarın lig dördüncüsü Ödemiş Gençlikspor ile maç yapacak.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkıyor. Çıktığı 13 maçın 10’unu kazanan temsilcimiz 14. lig maçında yarın lig dördüncüsü Ödemiş Gençlikspor ile maç yapacak. Yarın saat 15.00’te başlayacak olan zorlu karşılaşma, Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda oynanacak. Lider Selçuk Çamlıkspor’un yalnızca 1 puan gerisinde olan Ayrancılarspor, şampiyonluğn en büyük favorisi konumunda. Sahaya 3 puan için çıkacak olan temsilcimiz, liderliği ele alıp sezonu şampiyon tamamlamak istiyor.

BAŞKANDAN MAÇA DAVET

Yarın saat 15.00’te Ödemiş Gençlikspor ile Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda karşılaşacak olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nde maç için tüm hazırlıklar tamam. Ahmet Hamdi Gülbahar’ın öğrencileri ilçe sakinlerinin de desteğini alarak, maçı kayıpsız geçirmek istiyor. Ayrancılarlıların yanı sıra Torbalılıları da maça davet eden Ayrancılar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kasım Ertürk, “Tüm Torbalı’yı maça bekliyoruz” dedi. HASAN DEMİR