16 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Kasım 2017, Cuma 08:55

ŞAMPİYON TORBALI İŞİTME ENGELLİLER TAKIMI LİGE HAZIRLANIYOR

Bu sezon Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Torbalı İşitme Engelliler Futbol Takımı, 5 Kasım'da başlayacak olan lige hazırlanıyor.

 Bu sezon Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Torbalı İşitme Engelliler Futbol Takımı, 5 Kasım'da başlayacak olan lige hazırlanıyor. Geçen sene şampiyon olan İşitme Engelliler Futbol Takımı,bu sezon mücadele edeceği Süper Lig'de de aynı başarıya ulaşmak için yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

12 TAKIM MÜCADELE EDECEK

12 takımdan oluşan Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi'ndebu sezon mücadele edecek olan takımlar, Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Ankara Başkent İşitme Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Sessizler Spor Kulübü, İzmir Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü, İzmir Karşıyaka İşitme Engelliler Spor Kulübü, İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü, İzmit Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Kayseri İşitme Engelliler Spor Kulübü oldu.