28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Eylül 2017, Çarşamba 08:29

SAĞLIK MÜHÜRLENDİ DAĞTEKKE'DEN SONUÇ BEKLENİYOR

Geçtiğimiz hafta Sağlık Mahallesi'nde bulunan ve şifalı su olarak bilinen su kaynağı, sağlıksız olduğu nedeniyle kapatılmıştı.

Geçtiğimiz hafta Sağlık Mahallesi'nde bulunan ve şifalı su olarak bilinen su kaynağı, sağlıksız olduğu nedeniyle kapatılmıştı. Her gün onlarca vatandaşın su almak için geldiği şifalı su olarak bilinen suyun mühürlenmesi, vatandaşlarda şok etkisi yarattı. Sağlık Mahallesi'nde suyun mühürlenmesi üzerine gözler Dağtekke'ye çevrildi. Ege Bölgesi'nin değişik yerlerinden her gün onlarca insanın şifa aradığı Dağtekke'deki suyunda değerlerinin kirli çıkabileceği endişesi panik yarattı.

DAHA ÖNCE TEMİZ ÇIKMIŞTI

Son yapılan ölçümlerde içilebilir değerde çıkan şifalı Dağtekke suyu, hala vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.Ancak bir sonraki ölçümün sonuçları bekleniyor. Dağtekke sakinleri, suyun şifalı olduğundan ve temiz olduğundan emin, ancak doktor tavsiyesiyle dört bir yandan gelen ziyaretçilerin içi rahat değil.

SAĞLIK MAHALLESİNDEKİ SU MÜHÜRLENDİ

Sağlık Mahallesi’nde çoğu kişinin şifalı olarak bildiği her gün onlarca kişinin su almak için geldiği mahallede bulunan çeşme suyunun sağlıksız olduğu öğrenildi. İZSU geçtiğimiz hafta sudan örnek alarak sonuçları neticesinde suyu mühürlemişti. HASAN DEMİR