29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Eylül 2017, Pazartesi 09:27

PANKART KALDIRILDI İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Göztepe, 14 yıl aradan sonra bugün, taraftarıyla birlikte ilk kez süper lig maçı için Gençlerbirliği ile karşılaştı. Maçı Göztepe 3-2'lik skorla kazanarak 3 puanı kaptı.

Taraftarlar ise maça büyük ilgi gösterdi. Göztepe 14 yıl sonra bir süper lig maçı için ısınmaya çıkarken Göztepeliler, "İsyan" marşını haykırdı. Başta Yalı taraftar grubu olmak üzere gelenler, tribünleri pankartlarla süsledi. Kapalı tribününe dev bir “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” pankartı asıldı. Ancak maçın ilk yarısında asılı duran pankart ikinci yarı başladığında asıldığı yerde yoktu. Bu durum karşı tribündeki seyirciler tarafından pankartın stadyum yetkilileri tarafından kaldırıldığı şeklinde anlaşıldı. Göztepe taraftarları pankartın inmesinin ardından "İzmir Marşı"nı söyleyerek karşılık verdi.

Ancak maçtan sonra pankart ile ilgili Göztepe yalı taraftar grubu tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Gençlerbirliği maçında astığımız 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' pankartımız ipleri koptuğundan ikinci yarı toplamak zorunda kaldık" ifadeleri kullanıldı.

Teknik Direktör Tamer Tuna ise maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Taraftarlarımız ‘İsyan Marşı’nı söylediğinde tribüne çıkıp onlarla birlikte marşı söyleme isteğindeydim” dedi. (Kaynak : odatv)