29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Mayıs 2017, Cumartesi 16:20

PANCAR YOLU TEHLİKE SAÇIYOR

Genellikle TIR’lar tarafından kullanılan ve son derece işlek olan Ayrancılar – Pancar yolu, keskin virajları ve yolun bakımsızlığı nedeniyle tehlike saçıyor.

Genellikle TIR’lar tarafından kullanılan ve son derece işlek olan Ayrancılar – Pancar yolu, keskin virajları ve yolun bakımsızlığı nedeniyle tehlike saçıyor. Keskin virajlar, araçları karşı yönden gelen araçla çarpışma ve virajı alamayarak devrilme gibi sorunlara neden olabiliyor. . Pancar Organize Sanayi Bölgesi ve Pancar’daki fabrikalara sevkiyat yapan TIR ve kamyon gibi ağır yük araçlarının da bu yolu kullanması, tehlikenin boyutunu daha da arttırıyor. Gün içerisinde defalarca kaza tehlikesinin yaşan. Keskin virajda karşı karşıya kalan araçlar, kimi zaman trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. Ayrancılar – Pancar yolu üzerinde tehlike yaratan iki keskin viraj bulunuyor. Sürücüler, günde binlerce aracın kullandığı bu yolun iyileştirilmesini ve bakımdan geçirilmesini istiyorlar.

DÜZENLEME ŞART

Pancar Organize Sanayi Bölgesi’ni kullanan araçların otobana direk çıkışını sağlayacak bir otoban girişi yapılması için bir süredir girişimlerde bulunuluyor. Pancar Mahallesi sakinleri ve bölgedeki sürücüler, otoban girişi için yolda yapılacak düzenleme ile birlikte keskin virajların da ortadan kaldırılması için yeni yol düzenlemesi istiyorlar. Karşılıklı yönlerde tek şeritli olan Ayrancılar – Pancar yolu, ilçedeki en yoğun kullanılan yol durumunda. HASAN DEMİR