20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Nisan 2017, Pazartesi 11:56

PAMUKYAZI’DAN MUHTEŞEM KUTLAMA

Dün yağışın neden olduğu yoğun çamurdan dolayı 23 Nisan kutlamalarını erteleyen Pamukyazı Tamsa Seramik İlk ve Orta Okulları bugün gerçekleştirdiği tören ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Dün yağışın neden olduğu yoğun çamurdan dolayı 23 Nisan kutlamalarını erteleyen Pamukyazı Tamsa Seramik İlk ve Orta Okulları bugün gerçekleştirdiği tören ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan ve okul bahçesinde sahnelenen tören, son derece coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan muhteşem kutlamaların coşkusu, katılımın yüksek olmasıyla da bir kat daha arttı.23 Nisan kutlamalarını erteleyen Pamukyazı Tamsa Seramik İlk ve Orta Okulları bugün gerçekleştirdiği tören ile izleyenleri adeta büyüledi. Kutlamaları yüzlerce öğrenci velisinin yanı sıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri de izledi.

ÖĞRENCİLERİN PERFORMANSI BÜYÜLEDİ

Pamukyazı Tamsa Seramik İlk Okulu ve Orta Okulu tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, bir birinden güzel oyunların oynanması ve şiirlerin okunması ile gerçekleşti. Öğrenciler kimi oyunlarda yöresel kıyafetler giyip yöresel halk oyunlarını sahnelerken, kimi oyunlarda ise milli mücadele dönemini sahneledi. Öğrenciler tarafından okunan şiirler ise, kutlamalara katılan vatandaşları hem duygulandırdı hem de milli duyguları kabarttı. HASAN DEMİR