19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Turizm

2 Mayıs 2017, Salı 08:37

ÖZBEY SEMALARINI UÇURTMALAR KAPLADI

Torbalı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen uçurtma şenliğinin 11.'si, Özbey Mahallesinde gerçekleştirildi. Şenliğe aileler yoğun ilgi gösterirken genç yaşlı herkes doyasıya eğlendi.

Torbalı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen uçurtma şenliğinin 11.'si, Özbey Mahallesinde gerçekleştirildi. Şenliğe aileler yoğun ilgi gösterirken genç yaşlı herkes doyasıya eğlendi.Torbalı Belediyesi tarafından şenliğe katılanlara 2 bin adet ücretsiz uçurtma dağıtılırken, çocuklar şenlik alanında kurulan eğlence parkında gönüllerince oynadı. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği, şarkıların söylendiği şenlikte dereceye girenlere ödülleri Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından verildi.

GÖRMEZ : PAHA BİÇİLMEZ SEVİNÇ

Başkan Görmez: 'Paha biçilmez duygular yaşadık' Uçurtma şenliğinin her sene daha bir neşeli ve coşkulu geçtiğini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 'Bu seferki uçurtma şenliğimiz de yine muhteşem oldu. Hep birlikte çok eğlendik. Gökyüzünün rengarenk uçurtmalarla kaplandığını izlemek, çocukların sevincine ortak olmak, aileleri mutlu görmek bizim için paha biçilemez bir duygu' diye konuştu.