26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Şubat 2017, Perşembe 18:47

ÖVÜNÇ DEMİR'DEN KOCAOĞLU'NA TEPKİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Torbalı İlçe Örgütünü ziyareti sırasında yaptığı konuşmada ‘’ Evet de hayır da çıksa ne devlet ölür, ne millet ölür, Evet de çıksa devlet devam eder, hayır da çıksa devlet devam eder ‘ şeklindeki sözlerine Övünç Demir sosyal medya hesabından tepki gösterdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Torbalı İlçe Örgütünü ziyareti sırasında yaptığı konuşmada ‘’ Evet de, hayır da çıksa ne devlet ölür ne millet ölür, evet de çıksa devlet devam eder, hayır da çıksa devlet devam eder ‘ şeklindeki sözlerine Övünç Demir sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

TARİHİ HATA VURGUSU

Demir yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

‘’Sayın Kocaoğlu Torbalı'da bugün tarihi bir hata yapmıştır!

"Evet de çıksa bu devlet yoluna devam eder, hayır da çıksa bu devlet yoluna devam eder." diye talihsiz bir cümle kurmuştur!

Sayın Genel Başkanımız referandumdan "evet" çıkması durumunda bizlere sahada rejimin değişme ihtimali olduğunu ve rejim değişirse Türkiye Cumhuriyeti'nin ortadan kalkacağını anlatmamızı isterken Büyükşehir Belediye Başkanımız nasıl olur da evet çıksa da bu devlet yoluna devam eder der!

Parti bünyemizden seçilip Büyükşehir Belediye Başkanı olmuş bir kişiden beklentimiz hiçbir dedikodu, fitne ve fesata geçit vermeyecek şekilde, kararlı bir biçimde "HAYIR" demesidir, diyebilmesidir.

Eğer Sayın Kocaoğlu'nun bu söylemleri her ilçede devam edecekse en "Hayır"lısı Sayın İl Başkanım Asuman Güven'in ilçeleri yalnız gezip partilileri bizzat kendisinin bilgilendirmesi olacaktır.’’