25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

16 Şubat 2017, Perşembe 17:01

ÖVÜNÇ DEMİR’DEN ‘’ HAYIR’’ LOKMASI

Torbalı Belediye Meydanında öğle saatlerinde Övünç Demir; Vatanın Birliği Ve Bölünmez Bütünlüğü İçin hayır lokması döktürerek vatandaşlara dağıttı. Vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için döktürülen hayır lokması, vatandaşların büyük ilgisini gördü.

Torbalı Belediye Meydanında öğle saatlerinde Övünç Demir; Vatanın Birliği Ve Bölünmez Bütünlüğü İçin hayır lokması döktürerek vatandaşlara dağıttı. Vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için döktürülen hayır lokması, vatandaşların büyük ilgisini gördü. Lokma almak için sıraya giren vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu etkinlikte, 2 bin kişiye lokma dağıtıldı. Herhangi bir siyasi parti bayrağı ve pankartının yer almadığı etkinlikten memnuniyet duyan vatandaşlar ile Övünç Demir arasında samimi diyaloglar yaşandı. İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı eşliğinde gerçekleşen etkinlik, Torbalı Belediye Meydanı’nda vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı.

CHP Bornova İlçe Başkanı ve İl Başkan adayı Nevzat Kavalar oradaydı


CHP İl Belediye Meclis Üyesi Hakan Kılıç oradaydı.


MHP Torbalı Eski ilçe başkanı ve Belediye başkan adayı Yurdadoğ Mutlu oradaydı.


Yazıbaşı eski belediye başkanı İbrahim Cinkılıç oradaydı.


DSP İl Başkanı Bekir Çetin oradaydı.


VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için döktürülen hayır lokması etkinliği, ilçede geniş yankı uyandırdı. Farklı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hayır lokması etkinliğinde bir araya geldi. Övünç Demir’in genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimden çok sayıda insanı bir araya getirdiği etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, vatandaşlar referandum için hayırlı sonuç çıkması temennisinde bulundu.

İZMİR VE TORBALI SİYASETİNDEN YOĞUN KATILIM

Referandumda hayır kampanyasını destekleyen farklı sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti çevrelerinden çok sayıda isim, lokma etkinliğine katılarak Övünç Demir’e destek verdi. Öne çıkan isimler arasında, Bornava CHP İlçe Başkanı ve İl Başkan Adayı Nevzat Kavalar, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Kılıç,MHP Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu,DSP İl Başkanı Bekir Çetin, CHP Belediye Meclis Üyesi Hamdi Tomba,MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Vurur, CHP İlçe Yöneticisi Kemal Alkan,Yazıbaşı Eski Belediye Başkanı İbrahim Cinkılıç, Pancar Eski CHP Belde Başkanı Salih Gürkan, Atatürkçü Derneği Başkanı Emine Ece ve dernek yönetim üyeleri de vardı.

DEMİR ‘’ TORBALI’DAN YÜZDE 70 HAYIR ÇIKACAK’’

Övünç Demir etkinlikte pek çok vatandaşa Türk Bayrağı rozeti de dağıttı. Vatandaşlara rozet takan Demir, yaptığı açıklamada halkın yoğun ilgisinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Demir, “Vatandaşlarımızın ve farklı siyasi çevrelerden siyasetçilerin gösterdiği yoğun ilgi beni mutlu etti. Bugün anladım ki, referandumda Torbalı’dan yüzde 70 hayır çıkacak” dedi. Öte yandan alt geçit açılışı için aynı saatlerde Torbalıda olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ve CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur’un etkinliğe katılmamaları dikkat çekti. HASAN DEMİR