29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

13 Nisan 2017, Perşembe 16:17

ÖVÜNÇ DEMİR KILIÇDAROĞLU İLE BERABER

Kılıçdaroğlu Balıkesir’de oldukça kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. CHP’nin bir çok üst düzey isminin ve milletvekilinin bulunduğu grupta Torbalı’dan bir isim de dikkat çekti. Kılıçdaroğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli ismi ve son dönemde Hayır Platformu’nda adından sıkça söz ettiren Övünç Demir de bulunuyordu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir ve İzmir ziyareti başladı. Bu sabah 10.30’da Bandırma’dan başlayan ziyaret 11.30’da Gönen’de, ilçe binasının açılışı ve 13.00’te, Balya’da halk pazarı ziyaretinin ardından devam ediyor.

ÖVÜNÇ DEMİR KILIÇDAROĞLU İLE BERABER

Kılıçdaroğlu Balıkesir’de oldukça kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. CHP’nin bir çok üst düzey isminin ve milletvekilinin bulunduğu grupta Torbalı’dan bir isim de dikkat çekti. Kılıçdaroğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli ismi ve son dönemde Hayır Platformu’nda adından sıkça söz ettiren Övünç Demir de bulunuyordu. Demir Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu otobüste Kılıçdaroğlu’ya birlikte tüm programlara iştirak etti. Övünç Demir Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Balıkesir programının ardından İzmir’e geçecek. Saat 18.30’da Balçova Kaya Termal Otel’de kentin kanaat önderleri ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin bulunacağı toplantıya da katılacak.