24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Ekim 2017, Perşembe 14:58

OVADA ÇEKİLEN ÖDÜLLÜ FİLM ESTONYA'YA GİDİYOR

Pelin Esmer’in önümüzdeki hafta vizyona girmeye hazırlanan son filmi 'İşe Yarar Bir Şey' Estonya’da gerçekleştirilen Tallinn Black Nights Film Festivali’nde uluslararası prömiyerini yapacak. Bir bölümü Selçuk Tren istasyonunda ve Torbalı – Selçuk arası tren hattında çekilen film büyük ilgi görüyor.

Pelin Esmer’in önümüzdeki hafta vizyona girmeye hazırlanan son filmi 'İşe Yarar Bir Şey' Estonya’da gerçekleştirilen Tallinn Black Nights Film Festivali’nde uluslararası prömiyerini yapacak. Bir bölümü Selçuk Tren istasyonunda ve Torbalı – Selçuk arası tren hattında çekilen film büyük ilgi görüyor. Pelin Esmer'in senaryosunu Barış Bıçakçı ile yazdığı ve başrollerinde Başak Köklükaya, Öykü Karayel ve Yiğit Özşener’in yer aldığı ‘İşe Yarar Bir Şey’, Estonya'da gerçekleştirilen Tallinn Black Nights Film Festivali'nde uluslararası prömiyerini yapacak. 27 Kasım'da gerçekleşecek gösterime filmin yönetmeni Pelin Esmer'le beraber başrol oyuncuları da katılacak.

BOL ÖDÜLLÜ FİLM

24. Uluslararası Adana Film Festivali Ulusal Yarışması'nda Pelin Esmer ve Barış Bıçakçı'ya ‘En İyi Senaryo’, Başak Köklükaya'ya ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ve Gökhan Tiryaki'ye ‘En İyi Görüntü Yönetmeni’ ödüllerini kazandıran film, bir gece trende yolları kesişen iki kadının ‘gel beni öldür’ diyen bir adama doğru uzanan renkli yolculuklarını konu alıyor. Film, 36. İstanbul Film Festivali'nde seyircilerle buluştu ve festivalden FIPRESCI ödülünü kazandı. Türkiye, Fransa, Hollanda ve Almanya ortak yapımı olan ‘İşe Yara Bir Şey’in çekimleri geçtiğimiz sene yapıldı.