25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Politika

8 Mart 2017, Çarşamba 14:40

OTOYOLUN KEMALPAŞA BAĞLANTISINI AÇTI

Başbakan Yıldırım kentteki ikinci gün mesaisine Kemalpaşa’da başladı, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Kesimi (Kemalpaşa-Bornova-Otogar Kavşağı Arası) Açılış törenine katıldı.

AKP Kadın Kolları  tarafından düzenlenen ‘Dünya Kadınlar Günü Buluşması’na katılan Başbakan Binali Yıldırım konakladığı Kaya Termal Otel’de gerçekleşen 45 dakikalık zirvede teşkilatla bir araya geldi.Partisinin belediye başkanları ile toplantı yapan ve her ilçe için sahadaki duruma ilişkin rapor isteyen Başbakan Yıldırım, "İzmir bizim için önemli. Bu işe sahip çıkın. Vatandaşa doğrudan ulaşın" dedi.

OTOYOLUN KEMALPAŞA BAĞLANTISINI AÇTI

Başbakan Yıldırım kentteki ikinci gün mesaisine Kemalpaşa’da başladı, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Kesimi (Kemalpaşa-Bornova-Otogar Kavşağı Arası) Açılış törenine katıldı.Sağanak yağmura rağmen alanı dolduran partililere seslenen Başbakan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, özellikle vatan, millet için hayatını seve seve verenlere, şehitlere rahmet diledi. Şehit analarının ellerinden öptüğünü belirten Başbakan Yıldırım, "İzmir'in güzel insanları, 15 yıl önce Türkiye için ne hissediyorsak İzmir için de İzmirliler içinde aynı duyguları taşıyoruz. Nasıl ki Türkiye için daha iyisini nasıl yaparsak nasıl yapabilirsek arayışındaysak İzmir için de aynı şekilde düşünüyoruz. Bu gayret bir meyvesini daha veriyor." ifadesini kullandı.İzmir için önemli bir eseri hizmete açmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Yıldırım, "Bugün bereketli bir gün, bu yağmura rağmen buraya gelmiş olmanız bir şey ifade ediyor. Mesele memleket meselesi, İzmir meselesi olunca yağmur da kar da zor şartlar da kolay olur." diye konuştu.