29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

26 Haziran 2017, Pazartesi 19:39

OTOYOLDA MOTOSİKLETLİLER TEHLİKE SAÇTI

Bayramın birinci günü İzmir- Aydın Otoloyolu'nda, adeta ölüme davetiye çıkartılan görüntüler ortaya çıktı. Otoyolun Torbalı- Selçuk arasındaki bölümünden yola inen 3 motosikletli, saatte 140 kilometre hıza kadar çıktıkları otoyolda, motosikletlerinin üzerine uzanır gibi kullanmaya başladı.

İZMİR- Aydın otoyolunda, plakalarını kapatan 3 motosikletinin yaptığı tehlikeli yolculuk, sosyal medyada yayımlandı. Zaman zaman motosikletlerinin üzerine uzanır şekilde saatte 140 kilometre hızla kullanan sürücüler, kendi canlarını hiçe saydıkları gibi diğer araçları da tehlikeye düşürdü. Bayramın birinci günü İzmir- Aydın Otoloyolu'nda, adeta ölüme davetiye çıkartılan görüntüler ortaya çıktı.

TORBAL- SELÇUK ARASINDAN YOLA DALDILAR

Otoyolun Torbalı- Selçuk arasındaki bölümünden yola inen 3 motosikletli, saatte 140 kilometre hıza kadar çıktıkları otoyolda, motosikletlerinin üzerine uzanır gibi kullanmaya başladı. Sürücüler, kendi canlarını hiçe saydıkları gibi diğer araçları da tehlikeye düşürdü. Tanınmamak için plakalarını kapatan sürücülerin yaşattıkları korku dolu bu anlar, bazı vatandaşlarca cep telefonlarına kaydedildi ve sosyal medyadan yayımlandı.