19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Mayıs 2017, Çarşamba 11:22

OTO FARELERİ RAHAT VERMİYOR

Torbalı’da gün geçtikçe hırsızlık olayları, vatandaşları canından bezdiriyor. Hırsızların yeni hedefi elektrik eşyaları oldu. İki gece üst üste iki ayrı otomobile giren hırsızlar, otomobil bagajındaki elektrik malzemelerini çaldı. Önceki gün gece yaşanan olayın ardından bu gece da Barış Yapı Sitesi’ndeki park halindeki bir araca giren hırsızlar, araç içindeki elektrik malzemelerini çalarak kayıplara karıştı.

Torbalı’da gün geçtikçe hırsızlık olayları, vatandaşları canından bezdiriyor. Hırsızların yeni hedefi elektrik eşyaları oldu. İki gece üst üste iki ayrı otomobile giren hırsızlar, otomobil bagajındaki elektrik malzemelerini çaldı. Önceki gün gece yaşanan olayın ardından bu gece da Barış Yapı Sitesi’ndeki park halindeki bir araca giren hırsızlar, araç içindeki elektrik malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. Sabah işe gideceği sırada durumu fark eden araç sahibi, polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Torbalı Polisi, hırsızları yakalamak için konuyla ilgili inceleme başlattı.

OLAYLAR BAĞLANTILI MI?

Olay bugün sabaha karşı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Barış Yapı Sitesi’nde gerçekleşti. Site içinde park halinde olan 35 N 8719 plakalı ticari aracı hedef alan hırsızlar, bagaj kapısını kırarak araca girdi. Araç içinde elektrik kablosu ve elektronik malzemeler olduğunu gören hırsızlar, bu malzemeleri çalarak kayıplara karışı. Bir gece önce aynı şekilde içinde elektrik malzemesi olan başka bir araca girilerek hırsızlık yapılmış olması dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Torbalı polisi, hırsızları yakalamak için çalışıyor. İki olayın bağlantılı olması üzerinde de duruluyor. HASAN DEMİR